Wednesday, June 3, 2015

Cenderamata Eksklusif Kelab Blogger Ben Ashaari


Alhamdulillah.....siap juga akhirnya....untuk pengetahuan geng2 sekalian....prototype yang korang nampak semua tu adalah salah satu lagi projek blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari...

Cenderamata Eksklusif seperti Car Sticker , Mug , Wood Key Chain , Car Signage dan Stand Clock yang akan dibuka tempahan tak lama saja lagi.....jadi korang boleh bersedia kumpul duit kerana kemungkinan item2 tersebut akan dijual dalam bentuk pakej...

Car sticker yang ada nih dihasilkan menggunakan teknik Plot & Cut....sesuai dipasang diluar kenderaan...warna lebih meyerlah dan lebih real look....macam kelab kereta kau...tujuan utama ialah andai katalah korang dah tampal car sticker ni kat kereta masing2 pastu jalan2 kereta korang breakdown....pastu ada plak geng kbba lalu...dia tengok dan ternampak...ehhh itu kereta geng kbba tu....atas sebab2 setia kawan walaupun tak kenal insyaAllah mesti kita2 tolong.....takpun geng sendiri...mesti ada yang akan tolong......


Yang ni pulak Key Chain Wood....ringan jer....taklah rasa berat nak bawak bila gantung kat mana2 yang korang nak......comel sangat kannnn... ***tak sabar nak sangkut kat enpong



Agak2 korang lebih suka yang mana....??

1. Car Sticker ( plot n cut )

2. Keychain Wood

3. Mug

4. Jam 

5. Car Signage

6. Button Badge

7. Fridge Magnet


Untuk baju /  T-shirt pulak...korang boleh hubungi +Angah Judin  ( cari kat facebook ) terus....tshirt pula ada dari size dewasa hingga kanak2...lengan pendek ada lengan panjang pun ada.....sebarang size juga boleh didapati....

InsyaAllah....mungkin setiap pakej juga akan disertakan bersama sekali woven bag secara percuma dengan setiap pembelian pakej vip....

Okay Geng.....tunggu yerrrr.....jangan lepaskan peluang untuk memiliki cenderamata barang2 eksklusif  #kelabbloggerbenashaari....