Thursday, September 17, 2015

Hari Pertemuan : Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Alhamdulillah...selesai sudah penantian selama beberapa bulan.....

Walhal aku punyalah cuak nak ambik tugasan ini sebab takut tak mampu nak laksanakan tugas yang diberikan dengan baik....

Bagaikan mimpi tapi itulah realiti.....beberapa bulan diperlukan untuk pihak Cosmoderm selaku penaja rasmi dan penaja terbesar Kelab Blogger Ben Ashaari merancang untuk menaja dan menyediakan aktiviti Hari Keluarga yang julung2 kalinya diadakan oleh sebuah komuniti kelab blogger di Malaysia.....

Jutaan terima kasih dari aku dan keluarga ucapkan kepada pihak Cosmoderm dan lain2 penaja seperti Kaio Studio , AzZuha Tours &Travel , PTS AJC District , Karya Seni dan Team Umie Official yang sangat bermurah hati menaja beberapa hadiah untuk cabutan bertuah dan sangat2 menyokong kelab kami.....

Mana yang tak dapat ikut serta atau nak tahu apa yang berlaku...bolelah baca dan ikuti sedikit sebanyak coretan saat2 indah melalui blog aku...

Jumaat 11/9

Aku sekeluarga dan blogger Mera Amera pergi bersama ke lokasi percutian yang ditetapkan....nama lokasi terpaksa dirahsiakan demi menghormati pendirian dan kepentingan beberapa pihak...ehehehe...kalau korang tahu itu bukan hal aku ...yang penting aku tak sebut nama tempat tu....kikikiki


Sampai2 sana jer dah ada beberapa blogger lain sedang menanti di kaunter pendaftran....anak2 pun dah tak sabar nak mandi sungai....budak kampung kan....tak payah suruh2 pun diorang sendiri nak terjun sungai....

Lepas check in bilik...aku tolong ajk SueIzza dan +razzwey razz  dan +Lan Careno buat2 apa yang patut....nama pun family day kan...haruslah kita bekerjasama.....aku gunakan kesempatan yang ada untuk mengenali lebih dekat lagi ahli2 KBBA....


Malam semakin menghampiri...semakin lama semakin ramai ahli yang datang...kemeriahan pun mula terasa....

Selepas makan malam....kami diSUMBANGKAN dengan lagu2 karok dari ahli2 yang berani....bayar aku lapan juta pun belum tentu aku akan naik atas pentas nyanyi weihhh .....walhal aku dulu ketua nasyid masa sekolah rendah....ahahaha

Dah penat...semua pun balik bilik....tapi dengar kabau ada gak yg sneak out dari tempat tu lepak kat kedai makan luar...iyolahhkann...lama tak lepak sesama....sekali lepak sama2 sakit perut sama2 jugak....sehati sejiwa sungguh.....ekekeke


Senarai Penaja 

Penaja Terbesar : COSMODERM ( penginapan , goodie bag , hadiah cabutan bertuah dan hamper )

Gambar Dan Video Rasmi : Kaio Studio

Penaja T-shirt Sukan : AJ Cetak District

Penaja T-shirt Santai : Az-zuha Tours & Travel

Penaja Cabutan Bertuah : PTS ( buku )

Penaja Cabutan Bertuah : Qaseh Su ( mesin jahit mini dan kain ela )

Penaja Cabutan Bertuah : Karya Seni ( buku )

Penaja Cabutan Bertuah : Team Umie Official ( buku )

Penaja Cabutan Bertuah : Dkna Abza ( produk ephyra )

Together We Are Unite

Post a Comment