Monday, June 8, 2015

Hurmmmm....Best Sangat Ker Tonton Filem 3D Di GSC...???

Sebelum ni atau selama ni aku tak pernah tonton apa jenis filem 3D pun kat panggung wayang.....bagi aku sama jer.........cerita jer pun kannn....apa yang bestnya 3D nihhh...??

Kali pertama aku layan movie 3D masa first screening cerita Avengers - Age Of Ultron....tengok kat GSC Alamanda ....itupun ada orang belanja.....tak sangka weihhh kawan aku tu nak belanja filem 3D......aku memula cuma nak mintak tolong belikan tiket.....nanti jumpa aku bayarlah....sekali kawan aku kata tak payah bayar balik...dia saja nak belanja....Alhamdulillah ...semoga murah rezeki kawan aku tu.....lagi2 belanja laki bini detim....dapat pahala weihhh....sebab mengeratkan kasih sayang sesama laki bini....lepas scan barcode yg dibagi....naik atas ambik spek 3D plak.....



Mula2 pakai spek 3D memang pening jugak......sebab macam depan mata jer......benda melayang keluar dari screen cam boleh tangkap jerrr.....apakah pening mungkin sebab aku pakai spek mata yg ada power...?? kotlahhh....dan aku pun lupa nak test tanpa spek mata yg ada power.....apakah nanti sama....??



Sabtu semalam buat kali keduanya aku gi menonton filem 3D......GSC sekali lagi jadi pilihan.....kalau ikutkan nak pergi panggung X-Premium dekat One City dan dekat dengan aku....tapi kat situ tayangan dia terhad.....masa aku tanya dia kata next week baru ada lagi San Andreas yang 3D.....pulakkk gitu.....

Inchik dd pun dah tanya...takder nak gi mana2 ker malam ni.....kalau takder dia nak gi lepak ngan group motor belang dia.....aku pun cakap pergilah.....tapi dalam masa yg sama aku survey website GSC....siang tu anak buah aku yang lain dah tengok San Andreas kat IOI Mall Puchong....tapi aku plak dah macam kemaruk nak tengok yg 3D punya...gigihlah weihhh cari....kat GSC IOI Mall Puchong takder....kat GSC Alamanda pun takder.....nampak kat GSC Paradigm Mall....ehh ada plak .....mula2 nak booking 2 tiket.....tanya anak buah..dia kata nak tengok jugak.....oklahhh bertiga...teringat sorang lagi anak buah...ajak dan dia pun nak ikut.....jadilah 4 orang yg pergi.....


Beli 4 tiket online.....pastu aku tambah 2 combo popcorn.....total semua seperti diatas......apa yang dicajnya pun aku tak taulahhh sampai dekat rm100.......ada surcharge...ada booking fees...ada GST dan ada entertaiment tax.....hahahaha....sib bek sekali sekala weihhhh......mahal nak mampuss gak yerrr....nak kesana pun jer dah kena 2 plaza tol......parking lagi.....

Kesimpulannya.......nasib baik cerita San Andreas tu best....2 kali air mata aku mengalir sebab terharu....yang kelakarnya ialah nama...takder nama orang lain ker nak guna selain nama BEN........!!!!! 

****spoiler betulllll.........hahahaha

Ok bye...


Post a Comment