Friday, May 15, 2015

Pelancaran Header Baru Blog Saidila.Com



Alhamdulillah....

Tahniah untuk diri sendiri.....pada tarikh yang amat cun nihhh 15/5/15 yang jatuh pada hari Jumaat yang mulia ni aku dengan rasa gembira melancarkan header baru blog WWW.SAIDILA.COM 

Bagi aku nihhh cukup cun...sesuai dengan kehendak aku yang tak dapat dinyatakan.....simple dan menarik hati aku...asalnya aku cuma tempah watermark untuk tujuan kebajikan....lepas aku tengok design watermark tu cun...aku minta beliau sekali harung buatkan aku header blog terus....sementelah aku memang takder idea....beliau buat bedasarkan apa yang aku suka......dan walahhhh siap juga.....

Terima kasih inchik boss +Ben Ashaari kerana sentiasa memberikan semangat pada anak2 buah yang banyak malas cam aku nih....sikit2 aku belajar berdisiplin walaupun belum boleh betul2 mendisiplinkan diri cam beliau....aku belajar erti gigih yakin dan usaha....hasilnya aku yang rasa....bukan wang hasil kejayaan tapi lebih dari itu.....**ehhh camno nak explen pun susah.....

Terima kasih jugak buat kawan2 terutamanya yang dalam group KBBA Lembah Klang.....sudah lah havoc bertambah osemmm gituu.....

Selepas ini insyaAllah gambar2 yg dari aku semua akan ada watermark special dari aku....

Nak tengok camner rupanya........jap yer....

 Tadaaaaa........

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Ada 12 pilihan......boleh pilih mana satu yg sesuai kita nak gunakan untuk watermark gambar kita.....pilihan aku biasany nombor 2 , 6 dan 10....12 pun cun....4 pun ok....hahaha banyak cantik dan pening sndiri....

Jadi kalau korang berminat boleh cuba hubungi beliau....boleh nyatakan camner2 design yang korang nak....harga jamin boleh runding.....

Nama : Fakrul Adli
Telefon : 019-2125336

Post a Comment