Thursday, January 29, 2015

( Tutorial ) How to install Xbmc/Kodi On A Windows 8 PC




Aku dah guna tutorial ni...tumpahhhh walau agak lama tapi hasilnya memang tip top......korang takkan ulang step yg sama......

Ehhh.....sori....korang tak tau apa itu Kodi / XBMC yer...... ni macam apps tambahan .....sebelum ni cuma masuk kat android jer....tapi dengan tutorial ni boleh masukkan kat pc yg guna windows atau apa2 sistem yg sapot kodi dan xbmc......

Tujuan install supaya kita dapat layan movie yang agak terbaru kat pawagam dirumah........mungkin dalam sebulan atau secepat 3 minggu....kodi/xmbc dah tayang jugak ....kod xbmc ni kalau nak ikut cam lebih kurang sama ngan showbox jer....cuma yang aku nampak....kodi/xbmc lagi cepat tayang filem2 box office terutamanya hollywood daripada showbox.....

Cuma kodi/xbmc takder fungsi untuk subtitle...kalau showbox ada....

Kalau nak tahu lebih lanjut korang layanlah dulu utube nihhh.....aku blog'kan sebab ianya terbaik....


Post a Comment