Saturday, March 1, 2014

( Sponsor ) GA Birthday Akiff Di Blog Abah Careno

Asalamualaikum.....

Walaupun aku terlibat menjadi salah seoarang sponsor...tapi aku juga lambat untuk meng'hapdet entry tentang kewujudan GA ni.....lain blog lain pembaca kan....jadi mana2 yang memang pembaca setia blog aku ( chewahhhhh .....!!! ) bolehlah cuba menyertai GA ini yang dianjurkan oleh Blog Abah Careno sempena Birthday anak bujang dia siAkiff yang bakal menjadi lagi hemsem dari bapaknya dimasa akan datang....insyaAllah.....




Cara dan syarat penyertaan pun agak senang....hanya tinggal follow blog penaja dan like page Facebook penaja....mana yang dah follow dan like page aku sebagai salah seoarang penaja...terima kasih aku ucapkan....aku doakan semoga salah seorang pembaca setia blog aku ada yang menang....

Hadiahnya ialah Tshirt.....bukan sebarangan Tshirt hokehhh...ni Tshirt ada kualiti terbaik punya.....


Tempoh GA berlangsung?
GA ni akan berlangsung selama sebulan bermula 20 Februari 2014 dan berakhir 20 Mac 2014sepertimana yg ditulis dalam banner rasmi...


Hadiah macam mana?
Okeh... hadiah adalah berupa t-shirt yg akan di tempah khas untuk korang... kat t-shirt tu nnti korang boleh la nak letak gambar muka korang sendiri ker... gambar anak ke... atau nak letak header blog ker... ape2 jer laa... kat bahagian belakang tshirt pulak akan ade link blog korang...
Haaa... amacam? menarik tak hadiahnya... contoh t-shirt mcm dlm gambar kat banner rasmi GA tu... itu t-shirt yg aku tempah utk aku sendiri... ade tulis nama blog aku dgn gambar Akiff...

Antara Kelibat Blog Senarai Penaja 



Maka apa yang korang tunggu...gi cepat ke Blog Abah Careno....dah buat apa yang diminta jangan lupa plak tinggal komen kata sana....bukan kat blog aku.....

Aku cuma sponsor...diulang...aku hanya penaja sahaja....---> kuikuikui



Post a Comment