Friday, November 15, 2013

Simple GA - 3D Puzzle




Assalamualaikum....

Cantik tak...?? cantik tak...?? nak tak...?? nak tak...?? hurmmmm....walaupun syarat GA ni tak payah nak boh entry....tapi apa gunanya'kan...kan kan.....lainlah kalau buat WW bolelah tempek gambar jerrr....lagipun aku tak pernah pegang benda alah ni.....tetiba tengok kat blog +Mawardi Yunus ....ohoiiiii peluang nihhh....dah bertahun jugak tak join GA GA ni.....ada gak nak join GA blogger lain2...tapi banyak no kerjanya...nak kena like page sponsor yg berderet-deret ngan apa2tah lagi syaratnya...poning makcik hoiiiiii.....

Andai katalah ada rezeki aku menang puzzle ni...opkos'lah aku nak hadiahkan kat anak2 aku....biar diorang belajar berfikir untuk membina....kalau tak menang nampaknya kena kumpul duit nak beli puzzle 3D ni...sebab aku rasa macam aku dah berminat plak....hurmmm hurmmmmm

Apakah korang berminat...?? jika yer....cepat2 buat entry kat blog korang pasal ni.....mana tau kan...korang berdoa dan berusaha...insyaAllah berjaya...

Sebelum tu...apa kata korang layan dulu antara puzzle2 3D yg dah berjaya dibina dan ditawan oleh inchik Marqis Careno sekeluarga.....

Ini link untuk GA beliau..... Simple GA - 3D Puzzle



Okay semua....semoga ada antara kita yg berjaya....dah berjaya jangan lupa kabor kat sini.....nak jugak tahu best ker idak....??? ehehehehe


Selamat berjaya semua....!!!!

Post a Comment