Monday, November 4, 2013

( Apps Baru ) Fenomena BitsTrips Ala Komik Melanda Blogger

Assalamualaikum....

Wahhhhh....beberapa hari yg lepas aku mula perasan kat wall fb aku penuh dengan lukisan dan kapsyen2 seakan komik....memula aku ingat serius ianya dilukis sendiri....tak perasan benda tu dari mana....last2 kawan baik aku sendiri guna baru aku perasan....cisss...apps rupanyaaaa.....

Maka cepat2 aku install kat iphone guna apps store...bagi aku menariklah.....untuk bermain-main dan bersenda gurau dengan rakan2....dialog pun boleh buat sendiri2....makanya ia menjadi bertambah-tambah lucu....kadang boleh anggap cam status bergambarlahhh.....dan semestinya kena bersambungan dengan Facebook....


Apa yg korang perlukan ialah seketul gajet ber'OS kan ios atau android....kemudian bukak apps store dan cari apps BITSTRIPS......dah jumpa korang download'lahh....takkan nak tengokjerrrr....kan kan kan.....

Kat bawah ni antara permainan bitstrip beserta dialog2nya sekali.....




tengokkk...tengokkk.....kan dah jadi sebahagian dari kehidupan....








besfren aku yg paling kerap kena sakat.....






menyakat blogger mawardi yunus secara rawak....hahahahaha


Ok...Selamat menyakat kawan2 sekelas....


Hahahaha....!!!!!!!!!!!
Post a Comment