Friday, September 20, 2013

Iklan :- Jom Cuba Produk Aura White

Salam Sejahtera.....

Dah lama aku nak share pasal Aura White ni....entry ni bukan sekadar iklan jer tau...tapi aku sebagai seorang pengguna dan pechinta Aura White ni nak habaq dan sebarkan ke'osemannnn yg aku dapat selepas minum AW 2 kali sehari selama sebulan...

Tujuan aku pada mulanya cuba sebab tak lain kerana nak atasi masaalah keguguran rambut yg over....bukan sebab nak shomelll cam biasa org lain punya sebab....aku tau aku memang comel...tanpa produk ni pun aku memang tau aku shomellll...miahahahaha

Sebelum aku cuba AW ni...rambut aku bersepah kat lantai....sampai aku malas nak sikat rambut...sebab malas nak sapu rerambut yang guguq tak kira waktu....mak aku pun bising sebab bila sapu lantai jer bersepah-sepah rambut aku disapu'nya....

Jangan kata sikat jer gugur...aku lurut jer sekali....nahhh....ada lebih 5 helai gugur....tu baru sekali lurut...kalau lebih sepuluh kali sehari....mau botak kepala aku dibuatnya....makanya aku jarang sikat dan lepas rambut....masak kat rumah pun aku pakai tudung sebab bimbang rambut aku bak musim luruh ni masuk dalam makanan yg aku masak sedap2 setiap hari..........

Seriusnya walau aku minum pun kadang skip2.....maksudnya kadang aku ambik 2 kali sehari...kadang 1 kali sehari...kadang lupa langsung pun ada.....tapi kesan minum tanpa henti selama 14 hari tu yg menampakkan kesan....lepas 14 hari berturut baru aku start skip minum....bukan sengaja maaa...tapi terlupa.....ehehehehe...

Minggu sudah aku mula perasan kesannya bila aku sapu lantai bilik...ehhhh apsal tak banyak rambut aku sapu yer....lama2 aku baru teringat kat AW....aku baca antara kebaikkan2 meminum dan mengamalkan pengambilan AW... salah satu kebaikkan yang kita boleh dapat darinya ialah ia sangat baik dan bagus untuk rambut....walaupun aku kadang terlanggar pantang larangnya iaitu selepas minum AW kena jarakkan waktu pengambilan minuman berkafein.....sungguh begitu ia tetap berkesan dan membawa kebaikkan pada aku....itu sebab aku ada terlanggar pantang larang...kalau tak aku rasa mesti kesannya lebih baik dan mungkin wajah aku dan kulit aku dah boleh "glow in the dark"....kikiki

So pasni tak yah aku merengek minta kat inchik dd nak gi #yunam atau guna shampoo #bawang untuk membaik pulih kualiti rambut aku nihhhh....selamat duit inchik dd....hohoho

Okayyyy.....dah panjang lebar cerita nih.....jadi pada sesiapa yg terpengaruh dan mempunyai masaalah2 seperti aku dan tidak...boleh cuba minum AW nih....mana taukan....?? itu semua tak mustahil....macam akulah sebagai contoh....aku dah cuba pakai macam2 shampoo dan guna bermacam minyak rambut serta buat pelbagai petua untuk mengatasi keguguran rambut yang tak relevan....akhirnya aku jumpa AW sebagai penyelesainya....

Aku minum untuk rambut...jadi dalam pada masa itu jika aku tershomelll...itu adalah bonus tambahan untuk aku......hahahahaha

Makanya kalau ada sesiapa nak cuba try test barang sebotol dua...boleh jer hubungi aku untuk order....korang order...pastu bayar....pastu aku pos...pastu baru dapat kat korang...pastu korang bolehlah minum dan jadi shomelll cam retis Hanez Suraya....duta AW kooooo.....

Promosi Terhad

Hanya Rm150.00 

Korang akan dapat ini...--->Aura White + Secret Free Gift dari AW + Free 4pcs Foot Detox + Free Postage


Cara Order Yang Senang

1. SMS / WhatsApps ke ----> 019-269 2067

Format SMS/WhatsApps Untuk Order  

Nama*Produk Dan Jumlah Order

Contoh ---> Dila*AW1
--->AW1  tu untuk Aura White 1 botol

2.Tunggu Pengesahan Stok Dan Butiran Untuk Bayaran

3.Buat Bayaran Pada Bank Yang Dipilih

4.Selepas Pengesahan Bayaran Dibuat Baru Pembeli Hantar Butiran Untuk Pengeposan

--->Nama Penuh*Alamat Penuh* No Talifon

5.Produk Akan Di Bungkus Dan Dipos Pada Keesokkan Harinya

Selamat Membeli dan Terima Kasih..

p/s Aku sayammmm koranggg semuaaaa...muahhhh muahhhh



Post a Comment