Tuesday, June 4, 2013

Review Blog Dari Angah,Si Jejaka Hangat




Assalamualaikum...

Pertama sekali mesti ucapkan syukur ke hadrat Allah swt....bukan senang ok blog kita nak diberi perhatian khusus oleh blogger lain....selalunya blog yg comel2 dan owner'nya kawaii2 ngan gwiyomi jer yg diorang2 nak review atau nak tengok....biasalah tuuuuu kannn...sekali amik ko....blog aku yg ikut suka aku nak update diberi perhatian dan penghargaan oleh si angah jejaka hangat pada tahun 2013 ni.... --> ini bukan puji cuma bodek jerrr...ehehehe

Kebetulan blog si hensem ni buat entry untuk review 10blog sahaja tanpa syarat...syaratnya cuma tinggalkan link kat komen entry...emmm aku rasa ini peluang baik....maka aku pun buat seperti yg disuruh...

Beberapa hari selepas itu melalui google alert aku dapati blog aku disebut dalam entry budak hensem ni....

Perghhhh...cam tak caya jerrrr.....aku baca dan aku share kat fb tanda aku berterima kasih pada si hensem ni....

Cumanya aku masa tu tak berkesempatan nak buat entry tanda terima kasih aku...kebetulan pada tarikh yg direview tu yakni 12 Mei adalah tarikh ulang tahun kelahiran mak mertua aku yg teramat aku sayang...ditambah dengan kesibukkan aku kehulu kehilir menguruskan homestay yg kat sijangkang nunnnn.....

La ni baru ada kesempatan nak updet...draft memang dah lama buat cuma isi2nya tak berapa penuh....

Okaylahhh...itu jerrrr...tapi kalo sesiapa ada rasa nak blogwalking kat blog budak hensem tu bolehlah gi kat sini...kot benor budak tu hensem bolehlah dijadikan jodoh atau menantu....

Errrrr...ngan aku tak bolehlahhhh....aku dah jadi kepunyaan yg lebih hensem dari budak yg aku bodek kata hensem tu....kikikiki

Publishhhhh



Post a Comment