Monday, January 28, 2013

Rajin Usaha Ramailah Follower

Assalamualaikum....

Hahahahaha....

Kita ketawa dulu yer kawan2....hari ni aku baik hati...hari ni juga aku tolak ego aku sedikit...hari ni aku jadi kanak2 ribena dan vitagen...hari ni aku positif dan hari ni aku layan semua dengan ramah mesra serta berbudi bahasa....

Hahahahaha......

Ketawa lagi.....sebabnya aku hari ini macam kena sampuk dan santau...aku dengan selamba ping entry aku yg bertajuk First Cash Out kat FB Kelab Blogger Ben Ashaari....ngaaaaaaaaaaaaa.....sengal dowhhh

Selalunya aku jarang2 nak meninggal buat camtu...setahun berapa kali jer aku ping pong entry kat situ selepas ketiadaan tempat ping yg syok seperti Geng Blogger atau GB....aku rasa GB adalah yg terbaik...kena hack tapi dah repair tapi lama terpaksa dikuburkan...sebab musabab tak tau kenapa....

Lepas aku ping blog aku kat situ...hahhhhh...bederet yg tinggal komen ---> lima hingga enam komen jer.... siap tambah2 follower gitu...macam biasalah...dah diorang follow kita kenalah kita follow balik diorang....bukan susah manapun....

Hidup ni tak yah lah nak sombong mana...perkara I Follow U...U Follow Me Back tu ibarat cam senyuman dibibir jer....orang senyum kat kita....kita senyum balik kat dia....easy'kannnn

Kadang aku tak faham dengan sikap beberapa blogger terhebat dan terbagus....suka nak pertikai perangai blogger2 baru....dah itu jer caranya dia nak tingkatkan follower dan trafik....follow jer pun bukan kena bayar....

Tapi nak buat camnerkan...masing2 punya hak....sungguh diorang folllow blog aku...aku jamin belum tentu diorang akan baca blog aku...sama gak ngan aku....follow belum tentu baca...walhal aku lagi suka orang baca apa yang aku tulis dari orang follow setakat nak minta balasan suruh folllow balik...aiiii entahlahhh

Cuma sehari tu aku dapat sedikit pelajaran...jika kita rajin promosi dan rajin ping pong'kan blog kita diserata tempat...sikit sebanyak pasti ada hasilnya....

blog aku yang paling berjaya setakat ini..... http://tong-gas79.blogspot.com/






Post a Comment