Friday, January 11, 2013

First Cash Out

Assalamualaikum....

Dah masuk 11hari dalam tahun 2013 ni baru tadi aku tergerak hati nak check akaun nuffnang aku yg dah bertahun jugak aku ada tapi tak mengharap sangat income'nya sebab aku tau blog aku bukanlah popular sampai tiap minggu atau bulan boleh cash out duitnya...

Tapi hari ni mata aku agak terbeliak sikitlah....yeahhhh nampak gaya dah boleh cash out walaupun jumlahnya amat kecil bagi bloggers lain...tapi bagi aku cam sejuta money drop tauuuu....

jadilahhhh....syukur sangat.....

iklan dari CPUV --> cost per unique visit

yang ni plak dari CPC ---> cost per click


Kalau dilihat banyak iklan datang dari blog Tong Gas79....kedua baru datang dari blog ni sendiri...Just Dila

Padahalnya aku ada lebih dari 5 blog.....hohoho...tamak nak meninggal....

So....apa yang harus aku lakukan dengan duit yang ada ni....cash out pastu shopping....na'ahhhh....cash out pastu beli KFC...mungkin kot......lagi pun tak lama lagi birthday inchik dd....belanja KFC atau beli barang2 buat Lasagna dan Brownies Cheese Cake....hurmmmmm...dap dap dap....

Paling penting...apakah dengan ini semangat dan kerajinan aku berblog akan bertambah....?? mungkin....

Apapun terima kasih pada pengunjung dan peng'click iklan2 yang sudi menambah sesen demi sesen akaun nuffnang aku....tanpa korang yg rajin tak mungkin aku dapat merasanya walau 10 tahun aku berblog....

Terima Kasih Semua.....love you muah muah muah



Post a Comment