Monday, November 26, 2012

Nak Buat Travelog...???

Assalamualaikum...selamat subuh dan selamat bertemu hari isnin....

Tetiba aku dapat semangat...semangat untuk buat travelog....itupun selepas aku berkunjung ke blog budak sorang ni....sempoi jer dia punya entry2 untuk travelog...aku buka nak tiru2'lah...sebenarnya aku dah lama kumpul bahan2 yg berkaitan untuk dijadikan entry...cumanya aku masih berkira2...berkira-kira samada patut ker aku buat jer entry travel2 ni kat blog ni atau perlukah aku wujudkan satu blog khas untuknya....soalnya..mampu ker aku nak manage...??aiiii...entahlahhhh

Aku tak tahulah ni tabiat ker haper...aku suka buat benda asing2....tak suka campur aduk..macam pelik dan janggal rasanya...padahalnya or len biasa dan selamber jer hempuk semua benda dalam satu blog....aku ni naper tahhh....nampak gayanya aku  kena ubah sikap dan tabiat...perlukan blog yg banyak bukan satu perkara yg sihat.....

Takperrr...aku nak pikir sikit sambil berdoa minta petunjuk pada Allah...harap2 aku temukan jawapan yg sesuai dan menyenangkan hati...

***tak sampai beberapa minit pikir...jawapan ada dibawahhhh garisan star ini.....

****************************************************************************


---> yessss....!!! aku dah tau dah apa yg aku nak......nantikan dan saksikanlahhhh....hahahahaha




Post a Comment