Monday, November 21, 2011

Yang Mana Satu Patut Aku Mulakan

Aku tahu dah brapa lama aku tak menulis....padahal hari2 aku bukak dan mengadapa laptop...aku ada beberapa tajuk entry yg dah ready....tapi selalunya aku dapat buat separuh jalan jer tak dapat separuh pun suku jalan aku dapat tulis....tapinya nak publish yg tak lepas2...selalunya berkaitan dgn gambar....bagi aku apalah entry tanpa gambar....tapi kalo dah takder jugak gambar camner yer....masih ada ker yg nak baca blog aku....?? rasa cam kecewa dengan prestasi sendiri....idea dan cerita memang banyak...tapi aku masih tak dapat nak ekspresikan pada blog....

Aku nak cerita kat korang pasal aku dah dapatkan seorang Al-Hafiz untuk ajar2 anak2 aku mengaji....

Aku nak cerita kat korang pasal aku pergi melancong ke Sabah dengan harga tiket yg murah...

Aku nak cerita kat korang yg aku skang dah jadi cam ejen tiket Air Asia...

Aku nak cerita kat korang pasal aku pergi ke Pahang dan beli Ikan Patin...

Aku nak cerita kat korang pasal anak2 aku ada yg cemerlang dan ada juga yg merosot dalam exam akhir tahun....

Aku nak cerita kat korang yg makin lama aku makin minat dalam dunia baking...

Paling aku nak cerita kat korang ialah minggu lepas aku periksa akaun nuffnang aku...nampak gaya dah boleh ditebus....walaupun tak berapa banyak.....happy sangat....itu juga menjadikan aku semakin bersemangat untuk menulis dan berblog dengan lebih baik dan rajin....

Tapi bilakah masanya......????

Masih ker korang nak tahu cerita2 aku kat sini....???


Post a Comment