Monday, October 17, 2011

Mengapakah Agaknya...??

Assalamualaikum....

Aku rasa macam dah takder benda lain yg nak di'isukan....tapi setiap kali aku bukak laptop ni dan setiap kali aku singgah membaca didinding fb mereka atau blog2 mereka....masih juga tak habis2 isu2 ini rupanya...dan aku rasa selagi dunia ni tak kiamat selagi itulah isu2 ini juga akan terus menerus bemain-main berlegar-legar berpusing dalam minda semua orang kecuali binatang....

Ini senarai isu kat bawah yg aku rasa paling banyak timbul kat dinding fb aku....di ulang kat fb aku bukan kat fb diorang2...isu ni juga bergantung pada page mana yg diorang like....kalau diorang suka artis....boleh dikatakan semua artis diorang like....alamatnya bederetlah wall fb diorang dengan status artis yg rajin hapdate....errr okay takde kena mengena....aku jarang dan jarang sangat meng'like artis...lagi2 artis malaysia....hanya selected artis jer yg layak menyibuk didinding fb aku.....lain2 artis tak layak....( hahahaha sombong siotttt....)


Tanpa membuang air dulu....aku nak senaraikan isu paling top kat dinding fb aku....

Tempat Pertama jatuh pada isu.....
*
*
*
*
*
*
*
Resepi 

Tempat Kedua jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
Politik

Tempat Ketiga pula jatuh kepada 
*
*
*
*
*
*
*
Agama dan Motivasi

Tempat Keempat pula jatuh tak nak bangun2 pada 
*
*
*
*
*
*
*
Gosip Rumah Tangga dan Pelbagai Hal 

Tempat kelima yang paling last
*
*
*
*
*
*
*
Syok Sendiri Bajet Baik 

Itu jer aku nak tulis hari ni.....aku malas nak ulas kenapa dan mengapa.....yg pastinya aku akan cuba meng'like pada page yg sepatutnya yg aku nak tahu....pada page yg aku tak nak tahu pasti aku ada sebab2nya bukan sebab pilih kasih....sama gak ngan komen...tengok pada tempat keadaan situasi emosi dan kepala hangin....org ni kadang bukan paham kita komen apa....bukan sebab dia tak pandai baca tapi dia takder jiwa dan pemahaman bahasa....baca komen macam minum air paip...tawar kosong takder rasa....membaca tu macam berlagu macam mengaji macam bersajak dan bersyair....ada pelbagai tonasi2 yg boleh digunakan....kalau paham maka takderlah terjadi salah faham kecuali memang tak faham....fahammm....


Post a Comment