Monday, October 24, 2011

I'm Sorry Chatbox

Assalamualaikum....

Waktu aku buat entry ni dah tentunya waktu aku tengah lapang...lebih cun lagi cinta tengah tidur....itupun pasal skarang ni tengah hujan lebat campur kilat guruh....kalo tak jangan harap itu budak kecik mahu tidur....aku pun pelik gak mula2....cinta ni memang sangat susah nak tidur siang....bangun awal ker bangun lewat ker nama pun budak kecik mesti kena tidur jugak waktu siang....tapi cinta tak camtu...oleh kerana cinta masih bf....jadi aku dan semua anggap...bf'kan dia nanti lama2 tidurlah.....haaaaahhh memanglah tidur juga akhirnya...tapi bukan cinta yg tidur tapi aku yg tertidur...cinta dah habis bf ...terus lesap....tah camner ada satu hari tu hujan siap kilat sabung menyabung guruh berdntam dentum....cinta nangis...pastu aku pujuk dia suruh dia tutup mata...aku bobokkkan dia...lama2 tertidur....aku ingat memula tu kebetulan jer...tapi tiap kali ada hujan campur guruh cinta mesti cuak...pejam mata then layan tidur terus walaupun aku tak bobok'kan....easy betul....



Sebenarnya aku bukan nak cerita pasal cinta....tapi nak cerita pasal chatbox....kalo korang tak perasan chatbox aku ni mungkin sebab korang jarang2 dtg sini kot....tapi tak kisahlah....aku dah tak kisah sangat dah ni...samada korang datang beul2 ker ...atau pakai antoo ker aku dah tak kisah....aku nak delete itu chatbox...dan aku dah pun men'delete'nya....maafkan aku pada siapa2 yg rajin2 hai2 kat chatbox aku ni....mula2 dulu aku guna chatbox ni pastu aku buang...pastu aku letak balik....tapi kali ni aku betul2 buang....buang jauh2....malas dah nak guna....bukan sebab menyemak...blog aku ni tak sarat mana pun...cuma aku rasa kurang berfaedah untuk aku....mesej yg ada pun selalunya bukan mesej yg betul...aku tahu yg biasanya mesej kat chatbox ni bukannya mesej yg fresh original dtg kat blog kita...semua guna hantu raya...bajet cam blogwalking betul tapi sebenarnya tipooo....tak datang tapi mesej boleh sampai....aku tahu benda ni dah lama cuma nak menyebutnya aku tak reti....

Oleh kerana chatbox ni sedikit sebanyak buat aku cam rasa tak best...lebih baik aku buang dan tinggalkan chatbox ni jauh2...

Akhir sekali maafkan aku chatbox kerana terpaksa menyingkirkaan kotak birumu itu dari halaman blogku...mana tahukan kalau ada jodoh pasti kotak birumu dan blog aku akan bertaut kembali menjadi satu....tapi mungkin juga dunia blogku akan lebih indah tanpa dirimu....

Selamat Tinggal Chatbox....


Post a Comment