Wednesday, December 8, 2010

Aku Dan Tukang Komen

Salam Mek Komm.....asal korang paham apa yang aku cakap suadah lah yer....jangan nak lebih2 plak....!!!wah2....ada ker aku cam berlagak...??? tak aihhhh...... takder makner dan takder hasil pon....cuma kan....cuma kan.....aku kan.....aku kan......rasa cam terkejut....sebab...??? jap lagi yer.....

Memula aku nak kasik alasan kenapa aku lewat masuk entry....alasan yang biasa aku guna untuk menyedapkan hati ialah pasal kali ni bukan aku yang busy tetapi anak aku dan anak2 buah aku yang busy......selagi aku ada kat puchong nagn laptop nih selagi itulah anak ku dan sepupu2nya busy nak main games kat laptop aku nih.....alih2 aku yang tak sentuh laptop.....

Ok...back to the subject.....sebenarnya tadi semasa aku bukak blog....aku nampak banyak jugak komen2 yang masuk kat blog aku nih....aku pun cek2.....eh eh eh....

Bukan apa wei....aku rasa dia punya pendapat amat berguna dan berjasa untuk blogger2 cam aku nih.......aku suka blog dia dan cara dia meberikan pendapat/ulasan/komen dan yang sewaktu dengannya......amat telus dan jujur walau kadang tu tata dan kata bahasanya sedikit kesat ataupun mungkin sangat kesat.....tapi sekurang-kurangnya dia tidak bersifat hipo.....aku anggap keceluparann'nya itu sebagai dia adalah dia didalam mahupun diluar blog.....jadi aku tiada masaalah dalam menerimanya.....sirius.....

Aku puji bukan sebab dia ada review aku punya entry....tapi dah alang2 dia buat review pasal entry dalam blog aku....biarlah aku balas untuk buat review pasal blog dia pulak.....sementara masih panas2 eloklah kita war2kan.....aku pun tak berapa ingat bila masa aku mintak dia komen blog aku......tapi dah dicabar-cabar....ada berani....??? ada berani......???? aku pun letaklah link blog aku kat situ.....suka hati dialah yer nak komen atau tak......ada ker aku berani nak dikomen....??? beranilah.....kalau tak berani takdernya aku nak letak2 link aku kat situ weiiii.......bak kata nenek aku dulu...."rezeki jangan ditolak..... musuh jangan dicari....musuh datang jangan lariiiii......."

Korang2 pun kalau berani pilah letak link blog korang kat situ untuk dikomen....

Kalau berani pergilah sini 

Kalau tak berani sangat pergilah sini plak......hehehehehe

Jumpa lagi.....peace...!!!!