Friday, July 23, 2010

Dah Sampai Masa Agaknya.....

Mungkin dah sampai masa aku kena tukar template blog aku nih.....tapi aku tak tahu nak pilih yang mana.....ada pernah aku tukar warna cerah sikit.....tapi mata aku yang sakit tak dapat terima.....walau ada gak yang komplen kata gelap lah tak nampak lah.....tapi iyer ker teruk sangat kaler background blog aku nih....cobak kasik sikit pendapat tak berbayar kat aku....

Dan lagi....kalo tak busylah kan.....kalo ada link2 template/background yang cun2 boleh lah kasik tau aku sekali yer.....nak buat sendiri memang lah tak reti...

Aku pun nak gak blog aku ni jadi lawa....tetapi kerana kekurangan ilmu dan masa.... maka segala impian itu hanya tinggal impian.....

So....babai

p/s kenangan ramadhan bersama dila dah publish kat blog ben jom terjah.....itu baru cerita sedih....nanti nak cerita satu lagi kenangan ramadhan yang happy punya.....terima kasih ben sebab sudi publishkan kat blog.....