Friday, July 9, 2010

Award dan Tag....


Award ni dah lama gak dapat dan ambil....cuma belum publishkan....sebab masa amat terhad....kadang nak menyiapkan satu entry ambik masa dari pagi sampai ke tengah pagi....cuba bayangkan....!!!

So....enjoy the award....!!!

     *Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni




"Alhamdulillah pujian bagi allah.....subhanallah maha suci allah...."
kepada pemberi award iaitu  Sheila terimalah pantun tak berkerat dari wak....

Pisang emas dibawa ke perak
Masak sebiji dimakan biawak

Kalau ada award yang banyak
Jangan lupa pas kat wak......
Sorong papan sambil melepak
Buah naga dalam perahu
Pada Sheila yang bagi award dekat wak
Terima kasih and i love you.....


*Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
1.T
2.I
3.A
4.D
5.A
6.C
7.A
8.L
9.O
10.N




*Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ni 
kalau dah ada calon...baru bagi tahu...
 


*Bagaimana anda boleh digelar blog yang best n great
boleh digelar jika yang memberi award tu rasa blog ini " best and great ".....
 adapun gelaran itu tidak terletak pada tangan ku tapi terletak pada tangan yang memberi kerana dia yang menilai dan memberi award ini.....