Thursday, June 24, 2010

Lepas Award.....Tag plak......

Kabare semua.....aku tengah tak waras.....tengah selesema campur batuk2.....tapi masih okay.....maknanya taklah sampai nak pengsan2....dalam pada sakit sikit2 nih....hati dan perasaan serta jiwa aku tetap gembira....sebabnya ada kat bawah.....dan untuk pertama kalinya aku telah di tag....aku di tag oleh sipenjual tudung  .........tengah meniaga pon sempat meng'tag orang yer.....apapun aku ucapkan terima kasih....syukran syukran.......macam2 tau jer aku nak luahkan perasaan happy hari ni......
Selain dari kena tag....aku pun suka gak masuk blog sipenjual tudung itu sebab selain berblog jual tudung.....kat blog dia ada macam2 cerita...memang santai masuk kat blog nih.....tak caya cuba klik sini......bagus betul....tak yahlah buat 2 ke 3 blog yang lain untuk benda yang lain2....cam lah aku....buat blog asing2....last2 tak bleh manage....huehuehue padan muka den......

Alert sikit....dalam minggu ni kemungkinan besar aku tak dapat nak merayau-rayau kat blog orang sangat sebab aku terpaksa kongsi laptop ngan somi aku.....laptop HP ni pun memang dia yang punya....dia bawak gi kerja....malam baru tukar shift ....jadi masa agak terhad......jadi pada yang datang menyinggah tu janganlah rasa hangin sebadan bila aku tak buat kunjungan balas dan membalas segalabudi2 yang ditabur.....now pon aku buat entry guna HP sebab laptop Ftec aku tengah hantar kat member suruh kasi injection sikit pasal laptop Ftec kesayangan aku tengah kena penyakit me'ngong......sapa tahu makna me'ngong sila jawab.....hahahahaha.....takder hadiah pun kalo dapat jawab......hahahahahaha sekali lagi....

So babeh....jom layan tag dari sipenjual tudung.....






1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Macam tau2 jer.....
2. Kenapa anda rasa happy?
Happy sebab anak periksa dapat nombor 1....
3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
Happy pada yang terbaik
4. Nyatakan warna yang anda suka?
Semua warna suka....dunia warna warni
5. Beritahu 9 orang yg anda mahu Tag:
1.B
2.E
3L
4.U
5.M
6.T
7.A
8.H
9.U