Wednesday, June 23, 2010

Mari Ketawa Bersama Wak Dila......

Entry aku kali ni akan dimulakan dengan....ketawa....hahahahahaha.....!!!!!
Aku dapat award....lagi sekali aku ketawa.....hahahahahaha......

Aku pernah buat entry yang aku tak nak award.....nasib baik takder sapa yang percaya atau terpengaruh lagi menurut kata2 berbaur poyo itu.....

Tulis jer kata tak nak......tapi hati nak bebenor.....nak rasa nikmat ber'award.....tapi serius aku cakap.....rasanya macam menang Roda Impian atau jadi Jutawan Power Root......rasanya memang indahkan bila dapat award.....serius wakkkkk.....speechless.....kaku jari kaki ku kak....tapi untuk orang yang terima buat pes time mestilah rasa bangga kan....kembang kempis hidung aku ni sampai jadi selsema.....( begitu rupanya penangan award yer.....)

Meh sini aku cita sapa yang baik hati lagi menghargai aku....dia ialah.... sheila.....aha...aha...aha bukan sheila rusly,sheila mambo,sheila lama apatah lagi sheila majid.......huehuehue....ni sheila latif okayyyyy.....Secara manualnya....sheila telah menaikkan paras semangat yang hampir2 merundum kerana cuaca agak mendung semenjak dua tiga menjak ini.....

Jadi dengan malu2 rimaunya aku pun amik itu award pada jam 1:30 pagi waktu komputer.....hahahahaha orang semua dah tido....aku pegi sapu award......bak kata sudin dalam cerita seniman bujang lapok...."orang dah bagi....kebas ajelah...."sekali lagi ketawa.....hahahahaha




:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
Jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


Terima kasih pada sheila yer....terharu sungguh.....len kali kasik lagi yerrrr.....(meminta secara tak malu dan memaksa....) huehuehue

Dan tak lupa juga pesanan ikhlas ni untuk semua yang datang santai2 kat blog aku ni.....

1.Walaupun ada yang datang secara eksiden

2.Ada yang just say hai pastu blah....(mekasih lah yer....nak cepat kotttt....busylah katakan....)

3.Ada gak yang datang baca entry pastu klik nuff ( yang ni aku suka...) 

4.Yang datang baca entry pastu bagi komen ( ni pun aku suka ...)

5.Mungkin juga ada yang kutuk ( kutuk kat belakang2....kutuklah depan2....ko kutuk aku...aku kutuk ko....barulah adilkan...kan..kan...) 

6.Tak baca entry tapi klik nuff dan tinggalkan pesan  ( ni pun suka....)

7.Datang secara hormat....baca entry.....memberi pendapat....datang berjejak.....bersedekah melaui nuff .....( itulah yang semolek-moleknya....)



" dua tiga kucing dari parsi....mana nak sama kucing malaysia......kalau nak bagi award lagi.....pasti wak terima dengan rela....."choiiiiii