Friday, March 26, 2010

Bila Dah Mula Tak Boleh Berhenti......

Miss me...??? hahahaha takde maknanya......patutnya ntree kat blog lagi satu tapi suka lepak kat blog yang ni lebih....lebih bermakna......
Kemanakah aku pergi sebenarnya sampai tak online lama....nak sentuh suis laptop pun aku tak berapa nak sempat......yer incik2 sekalian....benarlah kata pepatah melayu dulu rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari musuh datang jangan lari.....erkkk ada betui kaaaa.....?
Sekarang ni aku tengah sibuk menyiapkan tempahan Ranting Buruk dari customer2.....syukur dan memang tak sangka ianya mendapat sambutan hangat.....cuma aku susah hati sikit sebab tak bley nak kelurkan produk dengan pantas....hari nak besok ada tu yang aku tak bley nak kay-chap....amik masa sikit....skang ni ada masa terluang jer aku gulung ada masa jer aku gulung.....pernah ari tu aku nak siapkan order sampai pukul 4 lebay baru aku tido.....cuma aku harap diorang yang beli tu tak serik nak order lagi.......sori frennn
So....leh kerana aku dah kangen banget ngan blog aku dan kengkawan blog yang lain...ku gagahkan juga untuk memasang plug laptop dan berusaha menulis ntree baru ini tuk menandakan aku masih wujud dan setia pada blog ku ini......skang ni kojatuh tempat kedualah blog......
Ohohoh.....ada lagi satu.....ni pers-time aku berus internet guna GC atau google chrome.....emmm not bad aaa......biasa aku gunak mozilla simusang berjanggut.....cuma ari ni jer aku gatai nak guna gc yang dah lama sedia untuk berkhidmat.....
Citer pasal anak2 plak.....semuanya alhamdulilah.....sihat2....sebenarnya banyak benda aku nak story mory at the morning glory....but the time berry the fast and furious....takat ni jelah yang aku mampu buat.....len kali aku punya waktu yang ada akan ku garap kalimah2 yang indah untuk dirimu yang berada di alam maya.....
peace....!!!!!