Friday, January 29, 2010

The Happy Berok

Sejak dah berpindah ni.....inilah hari ni aku baru nak hapdet aku punya blog yang dah ketinggalan beberapa laluan cahaya.....pasalnya ditempat aku berpindah nun tiada lah kemudahan stimik....pas dua minggu aku apply stimik aku call dia punya center pasai apa tak reply lagi....jawapan diorang sonang jo....port penuh puan....kalau nak jugak kena tunggu kurang2 ada soploh pemohon talian tipon&stimik baru diorang boleh cocok kabel baru...dan jawapan ku plak .....berjanggut cukur berjanggut cukur sampai bila pun maknanya takkkan adalah jawabnya.......
thennnnnnn......dek kerana dah tak tahan sangat.....nampak gayanya terpaksalah aku guna berok band..... aku pong survey kat tenet time balik puchong...nak tengok berok peliharaan sapa yang paling hebat.....survey punya survey..... berok Digi tak nak keluar kandang la.....Celcom punya berok plak dah keluar kandang tapi malu2 berok.....P1 plak belum jadi berok pun.....last2 berok peliharaan ananda krishnan yang menang bergayut kat hutan tempat aku tinggal skang ni.....kukuikuikui
tak kisahlah berok ke...cimpanzi ke....gajah ker...yang penting aku dapat perabiskan masa yang tak berapa banyak ni di alam maya....
Sat lagi aku tepek lah berok yang baru aku pelihara.....kwangkwangkwang