Friday, December 31, 2010

Tahniah Folower Ke 100



Eceh....sapa nih folower ke -100 blog picisan nih ???aku sebenarnya tak tahu pun apa menatang picisan tu...kain perca aku tahulah....sajer gatai nak ikut bahsa blogger sekarang....ehekkk......!!! adapun aku sajer jer meng'print screen folower ke -100 nih kalau ikut jubli....jubli emas nih...hehehehe....wah ada gak rasa macam nak bagi hadiah pada folower nih....tapi sebelum aku bagi hadiah eloklah aku siasat siapa kah dia.....

Setelah beberapa minit.....!!!!!

Oh....dia ada blog ....blog dia ada 2.....hobi dia di memancing....sama cam biras aku....aku suka ikan tapi aku tak suka mancing....dulu kecik2 ada gak aku mancing ikan keli ngan belut kat dalam parit.....batang pancing pakai batang pokok jambu....gali tanah pastu cari cacing buat umpan....sekarang aku kalo tengok cacing pun aku dah geli2 cam cacing jugak.....eeeee......padahal dulu aku rasa cam nak makan jer cacing tuh sebab comel sangat.....hahahaha gilerrrr jugak aku dulu yer masa kecik2...!!!!

Opppp....aku bukan nak citer pasal aku lah.....aku nak citer pasal folower ke 100 nih.....pasal hadiah.....!!!selepas ditimbang tara aku rasa.... nak bagi kurang cam tak sesuai.... nak bagi lebih pulak aku yang tak mampu.....aku cuma mampu ucap terima kasih sebab sudi mencukupkan folower blog aku sampai jadi 100....jangan folo jer tau....senang2 datang2lah jenguk2..... sekejap pun takper.....

Okeh kawan2.....folower bertuah aku yang ke-100 ni namanya SabirinNoor.....orang Maritim....bukan bangsa atau keturunan... tapi kerja dalam industri Maritim....maritim ni satahu aku bahagian laut2lah......dia duduk johor....abg ipar aku pun kat johor.....kahwin atau bujang aku belum siasat lagi....hehehehe....kategori hensem lah jugak......umur pun aku tak tahu....

So aku kasi link ke blog beliau yer....sapa minat mancing2 nih boleh lah pegi ke blog beliau yang ni...buakan takat mancing2 jer...nak kenal ikan2 pun boleh....aku pun jap lagi nak pegi sana balik nak tengok macam2 ikan...menambah ilmu pengetahuan tentang ikan....idakler anak aku kalo tanya...mama ni ikan apa....aku jawab ikan2lah......

http://bluntcastangler.blogspot.com/ 

Lagi satu blog beliau namanya cam familiar jer.....atau pun memang popular pada hari jumaat dan sabtu di TV9....sapa tahu....??? tak tahu aku kasik tahu......dia ada nama air ngan makanan......sedap tuh....

Nasi Lemak Kopi O

Oleh kerana aku dah letak link nih....sila2lah jemput ke rumah kawan baru kiter ni yer.....mana tu kan... kot2 SabirinNoor gi memancing....pastu ada plak ikan2 terlebih-lebih tu.... bolehlah hulur2 kat sini sikit.....kan kan SabirinNoor....???
Post a Comment