Friday, December 31, 2010

Akhirnya Jatuh Jugak Ke Tangan Aku

Tak gempak ker tajuk nih....setelah beberapa minggu sampai dah nak masuk hampir sebulan kot aku tak dapat update blog kerana 2 sebab....kali ni bukan sebab aku sibuk....itu alasan basi....tetapi pertama-tamanya sebab brodben buat hal....abis kuat aku cuma boleh layan fb jer....nak bukak blog aku apatah agi blog orang....adehhhhh.....baik layan tidor......yang aku hangin nih.....kat puchong jer brodbeb sukak suki buat hal.....tapi kalo kat sijankang nun....baik punya signal....full bar mehhhh......aku kalo dah cuba2 pastu tak dapat nak sambung2...aku tutup jer laptop nih.....itu satu hal....lagi satu....asal aku baru jer bukak laptop pastu asal aku angkat kaki kejap nak pergi dapur ker apa ker....dah berkerumun anak2 buah aku mengadap laptop.....kalo tak ber fb....main game.....

Aku nak marah nak suruh ketepi tak sampai rasa hati plak......biarlah.....asal tak gaduh sudah....tapi kalo bergaduh baru aku masuk campur.....anak buah aku semua baik2....dengar cakap....kalo aku kata sudah....sudahlah....kalo aku kata tutup....tutuplah .....sebab tu aku tak kisah sangat diorang nak guna.....sementara aku ada kat puchong ni....nanti aku dah alik sijangkang aku angkut balik laptop ni dah takder peluang diorang nak main game....sebab tu aku biarkan.....bukan luak pon.....sekurang-kurangnya takderlah merayap kesana sini.....biarlah diorang duduk rumah main game.....nampak depan mata......kiranya pantang lepa atau nampak kosong jer berkerumun lah anak2 buah aku mengadap laptop....sampai ada yang bertengek-tenggek atas meja.....hehhhh macam2lah budak nih.....

Lagipon tengah cuti sekolah....sedaplah budak2 tu melepak ngan sepupu2nya....esok nanti dah bukak sekolah payah plak nak bertegur sapa.....

Alang2 aku brodben tengah tak buat hal ni lebih baik aku pulun entry lebih2 sikit......Yang penting akhirnya hari ini...... laptop ini jatuh jugak ke tangan aku......hahahahaha
Post a Comment