Friday, October 8, 2010

Siottttttt Tolllllll.....Macam Harammmmm

Sebenarnya aku dah lama sangat tak bukak akaun nuff......sebab aku selalu lupa password.....save kat laptop lain aku bukak kat laptop lain....jadi hari ni aku sajer jer check akaun nuff....bukan setakat nak check wang terkumpul....tapi aku nak buang poll2 yang dah basi...sesambil tu aku cuba ahhh check kata kekunci.....siottttt tolllll....sapa yang mencari yati....aku tak kenal mana2 yati pun......kenapa cari yati kat blog aku....?? kenapa.....???? argghhhhhh.....!!!!!!!!!!!!menyampah tolllll......aku ingat aku takkan terkena badi kata kunci blogger2 yang popular....sebab selama ni aku cuma baca dan rasa simpati bila blog2 blogger popular terkena atau sengaja dikenakan dengan bahasa2 super tak sopan.....sekali aku pon kena daaaaaaa.....chaitttt sungguh....


Post a Comment