Friday, June 25, 2010

My Tamil Story.....


Kabare....? waras......aku yang waras orang lain aku tak tahu....huehuehuehue....adapun tajuk entry aku kali ini adalah sebab aku nak bagitahu kat semua orang naper aku suka boleh katakan memang minat gilos ngan cerita tamil dan hindi.....tapi itu tak bermakna aku tak minat cerita melayu kay.....aku juga bukanlah die hard fan mana2 cerita.....cuma aku pernah dipersoalkan ngaper aku minat cerita tamil dan hindi.....

Pertamanya.....cerita tamil memang tak masuk akal....maksudnya tak logik lah.....yelah dah lawan2 pastu ada tembak2 mesti tak kena....lagi2 hero ngan ketua penjahat.....pastu dia punya sound efffect dia....pehhhh mengancam......walaupun aku bergantung sepenuh pada subtitle....tapi apa yang disampaikan tu banyak benarnya walau dia sendiri pun tak praktikkan apa yang dibuat.....errrrmmmm paham tak apa aku tulis nih.....??

Kat bawah ni aku cuma nak kongsi cerita tamil yang aku suka.....banyak gak cerita tamil yang aku suka....tapi tak ingat tajuk atau tak reti nak sebut.....atau susah campur tak paham nak sebut....yang penting cerita tamil semua best.....

Inilah cerita paberet aku sepanjang tahun.......memang admire betul ngan cerita ni......ulang tayanglah berapa kali pun aku tetap suka tengok......


Heronya pun aku suka......suka sangat.....ni aku teringat muka dia pun aku boleh senyum2....huehuehue

deyyyy.....!!!! don't play2....nanti abg rajini marah kang...

 

Inilah Chandramukhi........



Ajaaaa....!!!!
Gangga yang kena rasuk dengan roh Chandramukhi tengah nyanyi sambil panggil kekasih gelapnya....seram siotttt

Sapa2 belum pernah tengok cerita ni......cuba lah layan walaupun sekali.....syoknya....lebih syok dari tengok bola....hahahaha......la..kala..kala..kala..kala

Post a Comment