Friday, June 25, 2010

Kesusahan Yang Aku Alami ......

Wah....dasyat betul aku hari ni......pulun entry secukup-cukupnya.....sebab hari ni somi aku tak bawak HP dia gi kerja.....jadi aku kenalah ambik kesempatan diatas HP ni sepuas-puasnya......

Hari ni aku buat blogwalking.....balas budi pada yang klik nuff....komen kat entry orang....baca entry....sambil buat entry....apa yang menjengkelkan tambah patah hati.....ialah bila tengah syok2 nak tinggal jejak kat shoutbox mesti tak dapat atau tak jumpa apatah lagi nak tulis Hai kat shoutbox.....biasanya ia berlaku pada shoutbox yang jenis slide panel tu.......biasanya dia keluar separuh jer atau 3/4 jer.....

Adakah hanya aku yang mengalami masaalah ni....?? yelah kan....nanti kata aku tak kenang budilah ...sombong apalah.....blog aku bukanlah pemes sangat.....lainlah blog orang yang pemes2....hari2 ada yang datang....nak balas layanan belum tentu.....kalau pun ada lambat kot....atau mungkin tidak...sebab dah lupa.....

Dan sapa boleh ajar aku camner nak print screen guna HP.....tertekan betul aku dibuatnya.....!!!
Post a Comment