Wednesday, May 26, 2010

Macam2 Hal.....

Hahahaha.....akhirnya aku cuma perlu menanti kunjungan dari Ben Ashaari.....rasa berdebar-debar plak.....serius.....tadi aku jalan2 kat blog Ben....sekali aku tengok offer dari Ben tah tutup.....aku cuak arr...tapi aku buat checklist.....si bek nama aku ada tersenarai.....kalo tak kecewa lagilah aku.....lambat atau cepat Ben punya review aku tak kisah yang penting sampai lohrr......
Kembang kempis hidung aku menahan gumbira pun masih tak habis lagi......hari yang indah betul.....

Tadi masa aku nyapu2 kat belakang rumah aku sajer sekodeng malam tadi punya hal.....sohih ada kaca bertaburan kat belakang rumah.....aku tak tau lah apa yang di hangin kan oleh jiranku itu kat tingkap rumah sewa bapak mertua ku.....

Nanti aku balik kampung aku nak report kat bapak mertua aku.....apa yang patut aku buat....bior kapok sikit....sesuka jer nak jahanamkan barang2 orang....vandelisme....erkk betul ke aku eja tu.....maklumlah sekolah tak abis.....huehuehuehue

Laptop FTec aku tu kena demam kura2....kejap ok kejap tak.....aku ingat nak hantor repair.....baru cakap dia ok.....tak lama pas tu di ko......memang sah kena demam kura2.....
Post a Comment