Thursday, April 1, 2010

Tragedi Di Bulan Mac Dah Pun Berakhir......

Inilah namanya ketinggalan komuter......mac dah babai baru tehegeh-hegeh nak end-tree.....hari ni dah april lah....tapi tak kisahlah aku suka lambat2 ni......biar lambat asal selamat.....biar lambat dari takder.....
Pernah tak baca pasal entry aku yang kecewa sebab somiku lupa langsung pasal best day aku.....sib bek ada blog yang bisa saja aku luahkan segala tak puas hati aku pada sesapa saja yang telah melukakan perasaan ini....twitt twitt....
Apapun semuanya dah berakhir......kek kat atas ni datang selepas 2 hari selepas tarikh 12mac.....itupun masa tu masih merajuk manja lagi boikot tak mau makan......dekat seminggu baru ada hati nak potong dan makan kek itu......huehuehue....

Post a Comment