Monday, March 8, 2010

My Kids In My World

Hahahaha......dengan tamaknya aku telah publishkan lagi satu blog dibawah jenama aku sendiri.....blog yang ni aku tujukan khas untuk anak2ku yang 4 orang tu.....mana tau esok2 aku dah takder....ada jugaklah album/diari digital untuk diorang tengok2 sambil makan kerepek pisang.....tidaklah nanti masa kecil diorang berlalu begitu saja tanpa ada memori yang manis untuk dicerita dikenang bila dah besar nanti......contoh cam aku .....sekeping gambar aku dar zaman baby sampai zaman kanak2 hatta sekolah2 langsung takde.....maklumlah aku kan anak yatim piatu masa tu .....sapalah sudi nak ambik gambar aku.....jadi blog "my kids in my world " ini aku tujukan sekali lagi buat anak2 ku yang tercinta.....

Lagi pun aku sebenarnya xcited pasal baru uplod bidio kat u-tiub sekali nak letak kat blog.....sajer nak praktikkan ilmu baru.....best tul....so layanlah satu bidio nih.....yang lelain tengok jelah kat blog atau kat u-tiub terus.....layan babe n dude....peace.....!!!!!

Dengan lafaz bismillah.......aku melancarkan prebiu bidio blog aku yang terbaru....so ada sesaper yang nak jadi sukarelawan potong reben....??? bukan potong betul2lah....tinggal2kan lah komen yer saper yang tengok...




Post a Comment