Tuesday, March 2, 2010

Apa Yang Telah Terjadi....???

Lama tak cerita pasal forex....leh kerana hari ini akaun trade aku dah S.O atau istilah forexnya dah Stop Out...akaun trade tu daftar atas nama aku....tapi somi aku yang tukang trade....padahal dah banyak kali aku cakap....jaga2 bang jangan open lot besar2 dan banyak2....tengok2 apa yang sudah terjadi kini....akaun sudah kena SO maaaa.....sudah out dari competition.....dan memang ceritanya bukak akaun nak join competition.....huehuehuehue akhirnya hampeh.....
Nak diamuk pun tak guna.....bukan boleh balik lagi pun.....patutlah somiku tak kecoh2......biasa kalau kena TP ( take profit ) huihhh kecoh cerita ngan aku.....la ni akaun dah SO.....senyap jer.....kuikuikuikui
Aku pun tak tahu nak buat apa dah....nak ketawa ke nak nangis......ketawa jelah yer.....kang aku sedey2 kang....
Post a Comment